7 + 1 Συστατικά ΕΠΙτυχίας

για να μπεις στη σχολή της επιλογής σου

 

 1.       Ομάδα Διδασκαλίας

Επενδύουμε στους πιο καταξιωμένους καθηγητές που συνδυάζουν εμπειρία, μεταδοτικότητα και όρεξη για διδασκαλία. Οι καθηγητές μας επιμορφώνονται σε παιδαγωγικά σεμινάρια και αξιολογούνται τόσο από τη διεύθυνση του Φροντιστηρίου όσο και από εσένα. Κάθε μάθημα διδάσκεται από εξειδικευμένο καθηγητή στο συγκεκριμένο αντικείμενο σπουδών. 

 

2.       Τρόπος Παρουσίαση Μαθήματος  

Ο πίνακας αποτελεί αναντικατάστατο κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας ως μέσο εκπαιδευτικής αλληλεπίδρασης και συλλογικής συμμετοχής στο μάθημα.  Επιλεγμένα μάλιστα μαθήματα γίνονται με χρήση διαδραστικού πίνακα, laptop, βιντεοπροβολέα και εκπαιδευτικού λογισμικού. Ανάλογα με το αντικείμενο σπουδών και το τμήμα το μάθημα γίνεται σε πολυγωνικά τραπέζια ισότιμων θέσεων.

 

  3.       Καθημερινή Αξιολόγηση Επίδοσης  

Ημερήσια διαγράμματα επιδόσεων αναρτώνται για όλα τα μαθήματα στην προσωπική σου ιστοσελίδα “My επί”. Έτσι, μπορείς να παρακολουθείς τις επιδόσεις σου σε καθημερινή βάση. Το “My επί” παρέχει επίσης ψηφιακή βιβλιοθήκη με θεωρία, ασκήσεις και διαγωνίσματα, καθώς και δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας με τους καθηγητές σου για επίλυση αποριών.

 

  4.       Βιβλία

Σε όλες τις τάξεις παρέχονται δωρεάν τα βιβλία των εκδόσεων του επί. Τα βιβλία αυτά αποτελούν προϊόν πολύχρονης εμπειρίας και εργασίας της συγγραφικής ομάδας του Φροντιστηρίου. Επίσης σου προσφέρονται εντελώς δωρεάν και επιλεγμένα βιβλία των πιο γνωστών εκδοτικών οίκων. Η πλήρης κάλυψη των αναγκών των μαθημάτων ολοκληρώνεται με έντυπα και ηλεκτρονικά τεύχη σημειώσεων. 

 

5.       Προσομοίωση Πανελλαδικών Εξετάσεων  

Δοκιμάζεσαι σε 4 Κύκλους Διαγωνισμάτων Προσομοίωσης Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο τελευταίος με συμμετοχή στις Εξετάσεις Προσομοίωσης της ΟΕΦΕ. Έτσι γράφεις 28 σταθμισμένα διαγωνίσματα ανάλογης δυσκολίας, δομής και φιλοσοφίας με τις Πανελλαδικές και αποκτάς πολύτιμη εμπειρία από πραγματικές συνθήκες εξετάσεων. Επίσης, μετά το τέλος κάθε θεματικής ενότητας καλείσαι να απαντήσεις σε Φύλλα Αξιολόγησης που σε βοηθούν να εξασκηθείς και να αφομοιώσεις την ύλη.

 

6.       Ολιγομελή και Ομοιογενή Τμήματα    

Τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγομελή 3-7 ατόμων και ομοιογενή. Οι μαθητές κατατάσσονται σε τμήματα βάση της απόδοσης τους και η σύνθεση των τμημάτων ευνοεί τη συνεργασία  και την άμιλλα. Επίσης, λειτουργούν τμήματα αποκλειστικά για αριστούχους. Τέλος, εφόσον το επιθυμείς μπορείς να ενταχθείς σε groups 2-4 μαθητών ή να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα. 

 

7.       Περισσότερος Χρόνος Μάθησης  

Η διδακτική ώρα είναι 50 λεπτά, δηλαδή 5 λεπτά παραπάνω από τα άλλα Φροντιστήρια και δεν υπάρχουν “μισές” ώρες. Στο σύνολο της χρονιάς αυτός ο επιπλέον χρόνος αντιστοιχεί σε ένα μήνα περισσότερο μάθημα! Επίσης, ανάλογα με τις ανάγκες σου και όποτε κρίνουν οι καθηγητές σου, γίνονται εντελώς δωρεάν επιπρόσθετες ώρες διδασκαλίας καθώς και ιδιαίτερα μαθήματα. 

 

+1. Στοχοθεσία  

Στο επί ακολουθούμε 2 καινοτόμους μεθόδους: το Εκπαιδευτικό Σύστημα Επίτευξης Στόχων και το Φάκελο Υλικού του Μαθητή ως μέσο ποιοτικής παιδαγωγικής αξιολόγησης. Σε συνεργασία με τον Παιδαγωγικό Υπεύθυνο θέτεις τους προσωπικούς σου στόχους οι οποίοι ελέγχονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έτσι ώστε να μην υπάρχει απόκλιση από αυτούς.