Προγράμματα

 • Πρόγραμμα ΕΠΙβράβευση
  Επιβραβεύουμε τους αριστούχους μαθητές προσφέροντας υποτροφίες που ανάλογα με τους βαθμούς τους φτάνουν στο 40% των διδάκτρων όλου του έτους.
 • Πρόγραμμα ΕΠΙστροφή
  Ευχαριστούμε τους μαθητές και τους γονείς για την προτίμηση τους και επιστρέφουμε χρήματα που φτάνουν στο 30% των διδάκτρων όλου του έτους ανάλογα με τα χρόνια φοίτησης στο επι.
 • Πρόγραμμα ΕΠΙδύο
  Έλα με έναν φίλο σου στο επι και κερδίστε και οι δύο 10% έκπτωση στα δίδακτρα όλου του έτους.
 • Πρόγραμμα ΕΠΙτάχυνση
  Αν είσαι μαθητής της Α’ Γυμνασίου, μην περιμένεις τον Οκτώβριο για να αρχίσεις τα μαθήματα γιατί στο επι τα μαθήματα του Σεπτεμβρίου προσφέρονται δωρεάν.
 • Πρόγραμμα ΕΠΙδότηση
  Προσφέρουμε έκπτωση 20% στα δίδακτρα όλου του έτους στα αδέλφια ή δωρεάν το τρίτο παιδί. Επίσης, έκπτωση 20% στα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών και στα παιδιά των εκπαιδευτικών. Τέλος, παρέχοντας στήριξη στις δύσκολες εποχές, κάνουμε έκπτωση 30% στα δίδακτρα όλου του έτους στα παιδιά άνεργων γονέων.

 • Πρόγραμμα ΕΠΙλογή
  Δυνατότητα επιλογής εξατομικευμένων προγραμμάτων σπουδών προσαρμοσμένα στις ανάγκες και στις απαιτήσεις κάθε μαθητή και στην οικονομική δυνατότητα κάθε οικογένειας.
 • Πρόγραμμα ΕΠΙπλέον
  Δωρεάν επιπρόσθετες ώρες διδασκαλίας και δωρεάν ιδιαίτερα μαθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με σκοπό την εμβάθυνση στην ύλη και την κάλυψη κενών.
 • Πρόγραμμα ΕΠΙκοινωνία
  Με τρεις ενημερώσεις γονέων το χρόνο, με τηλεφωνική και κυρίως διαπροσωπική επικοινωνία, με έντυπες επιστολές, με αποστολή e-mails και μέσω του web site παρακολουθώντας τα ημερήσια διαγράμματα επιδόσεων, ο γονέας έχει πλήρη, αναλυτική, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για την πρόοδο του παιδιού του.
 • Πρόγραμμα EΠΙστήμη
  Δωρεάν συμμετοχή στο τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού "HORIZON" και το τεστ Χαρακτηριστικών Προσωπικότητας "PROFILER" του πιο έγκυρου ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ "ORIENTUM" στην Αίθουσα Υπολογιστών του Φροντιστηρίου και Ατομική Συμβουλευτική Συνέντευξη του μαθητή και του γονέα με εξειδικευμένο Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού όπου αναλύονται τα αποτελέσματα των τεστ και ξεκαθαρίζονται οι στόχοι και τα θέλω του μαθητή σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο.
 • Πρόγραμμα ΕΠΙγνωση
  Στρατηγική συνεργασία με το Athens Information Technology, το πιο σημαντικό ιδιωτικό Κέντρο Έρευνας στους τομείς της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και της Τεχνολογίας στην Ελλάδα, με συμμετοχή των μαθητών μας στα σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού καθώς και στο Θερινό Σχολείο “Συνάντησε το Μέλλον”.
 • Πρόγραμμα ΕΠΙμόρφωση
  Παροχή ολοκληρωμένης παιδείας με παρακολούθηση θεατρικών και καλλιτεχνικών παραστάσεων, επισκέψεις σε μουσεία και κέντρα πολιτισμού και εκδρομές σε χώρους αναψυχής, ψυχαγωγίας, αθλητισμού και διασκέδασης.
 • Πρόγραμμα ΕΠΙδοση
  Ακόμα και όσοι δεν είναι μαθητές του ΕΠΙ, μπορούν να συμμετάσχουν στους κύκλους διαγωνισμάτων και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Προσομοίωσης του ΟΕΦΕ μόνο με 10€/μήνα (για τους μαθητές μας προσφέρεται δωρεάν). Μ' αυτό τον τρόπο ο μαθητής προετοιμάζεται σε θέματα αντίστοιχης δυσκολίας, εύρους κάλυψης ύλης και δομής με τις Πανελλαδικές σε πραγματικές συνθήκες εξετάσεων.