Εσύ είσαι στο ΕΠΙκεντρο

Δουλεύουμε μαζί για την επιτυχία...

Όλη η ομάδα του επί είμαστε δίπλα σου σε κάθε σου βήμα και εργαζόμαστε για να πετύχεις στη σχολή που επιθυμείς.  

  • Η Διεύθυνση και ο Διευθυντής Σπουδών εξασφαλίζουν ότι σου παρέχονται όσα χρειάζεσαι και εργάζονται σε ανοικτά γραφεία για να έχεις καθημερινή επικοινωνία μαζί τους.
  • Η Ομάδα Διδασκαλίας αποτελείται από τους Καθηγητές σου. Κάθε ένας είναι εξειδικευμένος στο μάθημα που σου διδάσκει και με μεγάλη εμπειρία στις Πανελλαδικές. Οι καθηγητές παρακολουθούν καθημερινά τις επιδόσεις σου και προσαρμόζουν το μάθημα στις δικές σου ανάγκες.
  • Ο Παιδαγωγικός Υπεύθυνος είναι εκείνος με τον οποίο καθορίζεις τους στόχους σου, έχεις τακτικές συναντήσεις μαζί του, παρακολουθεί την πορεία σου προς τις Πανελλαδικές και διασφαλίζει πως ακολουθείς το σωστό δρόμο που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.  
  • Ο Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού στα πλαίσια της συμβουλευτικής συνάντησης λύνει οποιαδήποτε απορία έχεις για τις σχολές και τη διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας και σε βοηθάει να επιλέξεις την κατάλληλη για σένα.
  • Οι Επιστημονικό Συνεργάτες είναι η Παιδοψυχολόγος και η Διατροφολόγος. Η Παιδοψυχολόγος πραγματοποιεί σεμινάρια για το άγχος και τις εξετάσεις καθώς επίσης και ομαδικές και ατομικές συνεδρίες για την ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης και την αποβολή του άγχους. Η Διατροφολόγος κάνει διαλέξεις για το ρόλο της σωστής διατροφής στην επιτυχία στις εξετάσεις και καταρτίζει προγράμματα ειδικής διατροφής για σωματική υγεία και ευεξία και πνευματική διαύγεια.